Økologisk dansk udbenet lammekølle

Økologisk dansk udbenet lammekølle


Varenummer: 6474101 KRT
Den udbenede, økologiske, danske lammekølle har al den saft og kraft, som overhovedet kan proppes ind i et lammebaglår. Selv i et lille stykke er der stor smag, og derfor rækker lammekøllen nemt til mange gæster.  De økologiske lam vokser langsomt og får masser af motion, fordi de går ude og græsser det meste af deres liv. Det giver mørt og saftigt kød med en fyldig smag og et lavere fedtindhold. LAmmekøllen er velegnet til langtidsstegning. Her er den udbenet, så du nemt selv kan fylde den med fars eller urter.  Kalus økologiske lam kommer blandt andet fra Grantoftegård ved Ballerup og fra Havervadgård ved Vadehavet, afhængigt af hvornår de forskellige gårde har lam klar til slagtning.  Fælles for de økologiske lam er, at de græsser på økologiske marsk- eller engområder størstedelen af deres liv.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,5-2,5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.