Kyllingelår, fritgående Natur & Respekt

Kyllingelår, fritgående Natur & Respekt


Varenummer: 1205803 KRT
Med Natur og Respekt-kyllingen får du en frilandskylling, der er produceret med respekt for dyret og respekt for forbrugeren (og forbrugerens pengepung). Kødet er mørt og saftigt med en fast struktur. Smagen er fyldig, men mildere end i andet fransk frilandsfjerkræ. Natur og Respekt-kyllingen er kødfuld med veludviklede muskler, fordi den har spankuleret omkring i det fri. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Natur og Respekt-kyllingerne er en krydsning, der forener den langsomtvoksende Label Rouge-kyllings stærke ben og sunde muskulatur med den hurtigtvoksende, konventionelle kyllings kødfylde. Resultatet er lækkert kød, der er godt både for samvittigheden og for pengepungen. Kyllingerne slagtes efter 56 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr250 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.