Mortadella med pistacier

Mortadella med pistacier


Varenummer: 7480001 STK
Mortadella med pistacie er lavet af finthakket svinekød tilsat tern af fedt og pistaciestykker. Pølsen er lyserød med en mild smag og noter af pistacie. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste skinker og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Mortadella stammer fra Bologna, og det er også her, Villani laver deres Mortadella efter gamle, traditionelle opskrifter. Udvalgte stykker svinekød finthakkes, tilsættes fedttern og stoppes i en koblære, hvorefter pølsen tilberedes i en dampovn.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr3 kg/stk - 14 cm i diameter
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.