Melorme

Melorme


Varenummer: 9831023 PK
Melorme er bæredygtig, klimavenlig mad, der åbner op for nye, sjove eksperimenter i køkkenet – og så smager de godt! Melormene har et højt indhold af proteiner, essentielle aminosyrer, mineraler og flerumættede fedtsyrer. Deres delikate umamismag gør dem til en lækker snack eller sjovt tilbehør til salater og supper. Melorme foretrækker fra naturens side at klumpe sig tæt sammen på mørke steder, så de er godt tilfredse med at blive opdrættet på relativt lidt plads. De fodres udelukkende med 100% vegetabilsk, pesticidfrit foder. Når melormene har den rigtige størrelse, bliver de vasket og blancheret i 4 minutter, hvor de dør øjeblikkeligt ved kontakten med det 90°C varme vand. Blancheringen gør, at ormene er stort set sterile, og at de bevarer deres form, lækre umamismag og saftighed. Når de er kølet af, kommer de igennem en IQF-tunnel. Her bliver hver enkelt melorm lynfrosset, så de er nemme at arbejde med i køkkenet.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr150 gr/pk - ca. 1200 stk/pk
Opr. landBelgien
PakningGASPAKKET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.