Medisterpølse

Medisterpølse


Varenummer: 7904121 KRT
Medisteren fra Flæsk & Co. indeholder 64% svinekød i svinetarm og har en fin, krydret smag med noter af peber og laurbærblade. Medisteren er selvfølgelig kogt, så den bare skal ristes inden servering. De lækre pølser bliver produceret af Flæsk & Co. i Skurup i Skåne. Flæsk og Co. har produceret forædlede kødprodukter i mere end 20 år, og de har altid sat smag og kvalitet i højsædet. I dag har Flæsk og Co. udviklet et stort udvalg af velsmagende pølser, der spænder fra de helt traditionelle knæk- og grillpølser med et højt kødindhold til pølser med oksekød, kylling og spændende krydderier. Fabrikken er FSSC 22000-certificeret (FSSC: Food Safety System Certification), en certificering, som gives til fødevareproducenter, der sikrer den højeste fødevaresikkerhed under produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 kg/krt
Pakkestr150 gr/stk - ca. 33 stk/krt
Opr. landDanmark
PakningUINDPK
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.