Lomo serrano

Lomo serrano


Varenummer: 9610001 STK
Lomo serrano er mørkerød med et orange skær af paprika og en fin fedtmarmorering. Smagen er intens med paprikaens lette syrlighed. Den tørre bjergluft ved bjergkæden Campo Azálvaro nord for Madrid giver perfekte forhold for modning af charcuteri. Her har familievirksomheden La Prudencia produceret skinker og charcuteri siden 1910. I dag er det tredje generation, som fortsat følger egnens århundredgamle charcuteritraditioner. La Prudencia opdrætter selv de hvide, spanske tungsvin til serranoskinker og lomo serrano. Grisene går på friland og bliver fodret med korn. De 130-150-kilo store svin bliver slagtet på La Prudencias eget slagteri, og skinkerne bliver saltet og hængt til tørre i temperatur- og fugtregulerede tørrerum i 1100 meters højde. La Prudencias lomo serrano er saltet, krydret med paprika, oregano og hvidløg, stoppet i naturtarm og tørret og let birkerøget i kældre i 3-4 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.