Lomo Iberico Bellota

Lomo Iberico Bellota


Varenummer: 9610101 STK
Lomoen er mørkerød og mør med en fin fedtmarmorering og en fyldig, krydret smag med noter af nødder. Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen. Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin slagtet efter agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern). Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg. Lomo Iberico Bellota er svinemørbrad af sortfodssvin, der er krydret med paprika, stoppet i en naturtarm, saltet, letrøget og tørret i ca. 3-4 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 stk/krt
Pakkestr1-1,5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.