Grønne Puy linser

Grønne Puy linser


Varenummer: 8402103 PK
De grønne linser fra Puy er faste med en sprød skal og en delikat smag. De er hurtige at koge, kræver ikke iblødsætning og bliver ikke melede. I 1819 købte Jean-Pierre Sabarot en mølle i Haute-Loire i Auvergne i nærheden af Puy-en-Velay. Her malede han mel og andre kornsorter indtil slutningen af det 19. århundrede, hvor Sabarot også begyndte at forarbejde og sælge egnens grønne Puy-linser. Linserne er stadig Sabarots største salgssucces, og Sabarots efterkommere, der i dag leder firmaet, følger Jean-Pierres strenge kvalitetskrav, omend med topmoderne teknologi og kvalitetskontrol. De små, olivengrønne linser fra området omkring Puy-en-Velay var allerede på Jean-Pierres tid kendt for deres gode, gastronomiske egenskaber, der skyldes Puy-egnens særlige klima. Faktisk blev de så populære, at der blev solgt “falske” Puy-linser mange steder, og i 1935 blev de grønne linser fra Puy oprindelsesbeskyttet med en AOC-betegnelse.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr500 gr/pk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.