Lammespyd, detail

Lammespyd, detail


Varenummer: 6544403 KRT
Skift den udkogte wienerpølse ud med de lækre, irske lammespyd på grillen. De ligger klar i pakken, så det er så nemt, som det kan være.  De irske lammespyd består af tern af bovkød og stykker af peberfrugt, der er trukket på spyd, så de er klar til tilberedning lige fra pakken. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 12 og 18 måneder. Irish Country Meats står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer. De henter lammene direkte hos de små producenter, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr80 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landIrland
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.