Newzealandsk lammeskank, bagskank

Newzealandsk lammeskank, bagskank


Varenummer: 6583521 PK
Lammeskank er egentlig et beskedent stykke kød, men tilbereder du den irske lammeskank nænsomt og giver den tid, bliver den en herreret, der nærmest smelter på tungen. Lammeskanken er en af de mere fedtholdige udskæringer på lammet og har derfor en dejligt fyldig smag. Den indeholder en del bindevæv og sener og egner sig godt til langtidstilberedning. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug.  Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 12 og 18 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli13-15 kg/krt
PakkestrMin. 600 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landNew Zealand
PakningANDET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.