Vibygård kort lammeryg

Vibygård kort lammeryg


Varenummer: 6671201 KRT
Med lammeryggen fra Vibygård får du det fineste, møreste kød fra lam, der er opdrættet ud fra klare principper om kvalitet, dyrevelfærd og bæredygtighed. Lammeryggen kommer med svær og ben. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og et lavt fedtindhold. Kødet er mørt og saftigt med en fyldig smag, fordi lammene boltrer sig udendørs det meste af deres liv. Om foråret græsser de små, nye lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse og bliver klippet. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt. Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr4-5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.