Økologisk dansk kort lammeryg

Økologisk dansk kort lammeryg


Varenummer: 6471201 KRT
Det kræver ikke de store krumspring at få lækker mad ud af den økologiske lammeryg – her sidder det fineste og møreste kød på lammet. På lammeryggen sidder rygfileten og mørbraden. Det er de magreste muskler på lammet med den mest delikate smag. Kødet er mørt og saftigt, og tilbereder du ryggen hel, får du ekstra smag fra svær og ben. Kalus økologiske lam kommer blandt andet fra Grantoftegård ved Ballerup og fra Havervadgård ved Vadehavet, afhængigt af hvornår de forskellige gårde har lam klar til slagtning. Fælles for de økologiske lam er, at de græsser på økologiske marsk- eller engområder størstedelen af deres liv. Her har de plads til at lege og løbe omkring, så de opbygger stærke muskler og knogler. I vintermånederne kommer fårene på stald, hvor de har god plads og halm at rode i. De fodres med økologisk grovfoder, hvoraf mindst 60% kommer fra fåreavlerens egne marker. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr3-5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.