Lammepølse m/rosmarin

Lammepølse m/rosmarin


Varenummer: 6540501 KRT
Lammepølsen med rosmarin er en tyk, rå lammepølse, som er lavet af 90% lammekød og krydret med rosmarin. Det giver en fyldig kødsmag, der får lækkert modspil af den friske rosmarinkrydring.Pølserne indeholder hverken svinekød, oksekød eller mælkeprodukter. Den krydrede lammefars omsluttes af en kunstig tarm. Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt - ca. 5,5 kg/krt
Pakkestr60-67 gr/stk - 15 stk/pk
Opr. landIrland
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.