Få masser af smag i dine simreretter med den irske lammenakkefilet. Det smagsrige kød kan sagtens bære en kraftig krydring. Lammenakkefileten indeholder en del fedt, sener og bindevæv, som giver en fyldig smag og gør den velegnet til langtidstilberedning. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Irlands klima er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
| .jpg) |
|
Colli | 10 kg/krt |
|
Pakkestr | 250-400 gr/stk - 6 stk/pk |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|
|