Lammemørbraden er en af de mest magre udskæringer på lammet. Kødet er ekstremt mørt (deraf navnet mørbrad...), og smagen er mild og delikat. Lammets mørbrad er ikke større, end at den passer til en enkelt portion. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mildere lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
| .jpg) |
|
Colli | 12-15 kg |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|
|