Irsk lammemørbrad

Irsk lammemørbrad


Varenummer: 6572601 PK
Lammemørbraden er en af de mest magre udskæringer på lammet. Kødet er ekstremt mørt (deraf navnet mørbrad...), og smagen er mild og delikat. Lammets mørbrad er ikke større, end at den passer til en enkelt portion. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mildere lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag.  Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli18 pk/krt
PakkestrCa. 130 gr/stk - 10 stk/pk
Opr. landIrland
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.