Lammemørbrad, detail

Lammemørbrad, detail


Varenummer: 6572301 KRT
Den irske lammemørbrad er mørt og lækkert kød i en praktisk portionsstørrelse. Lammemørbraden er en af de mest magre udskæringer på lammet. Kødet er ekstremt mørt (deraf navnet mørbrad...), og smagen er mild og delikat. Lammets mørbrad er ikke større, end at den passer til en enkelt portion. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mildere lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Lammene slagtes, når de er mellem 12 og 18 måneder. Irish Country Meats står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer. De henter lammene direkte hos de små producenter, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Pakkestr100-130 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landIrland
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.