Den irske lammemørbrad er mørt og lækkert kød i en praktisk portionsstørrelse. Lammemørbraden er en af de mest magre udskæringer på lammet. Kødet er ekstremt mørt (deraf navnet mørbrad...), og smagen er mild og delikat. Lammets mørbrad er ikke større, end at den passer til en enkelt portion. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mildere lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Lammene slagtes, når de er mellem 12 og 18 måneder. Irish Country Meats står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer. De henter lammene direkte hos de små producenter, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
| .jpg) |
|
Pakkestr | 100-130 gr/stk - 2 stk/pk |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|
|