Lammekøllen fra Vibygård er kræs for lammeelskere. Du kan variere tilberedningen i det uendelige – fra helt klassisk ovnstegning med hvidløg og rosmarin til langtidsstegt pulled lamb curry. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det en lammekølle med stor muskelfylde og en fyldig smag. Køllen er en forholdsvis fedtholdig udskæring med en del sener og bindevæv, som bliver supermør og saftig, når du langtidssteger den. Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Frank har mere end 25 års erfaring med fåreavl, og hans får og lam går ude det meste af året. Sæson: september til april.
| .jpg) |
|
Colli | 4-5 stk/krt |
|
Pakkestr | 2,5-3,5 kg/stk |
|
Opr. land | Danmark |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|