Lammekølle Vibygård u/culotte og skank

Lammekølle Vibygård u/culotte og skank


Varenummer: 6674221 STK
Lammekøllen fra Vibygård er kræs for lammeelskere. Du kan variere tilberedningen i det uendelige – fra helt klassisk ovnstegning med hvidløg og rosmarin til langtidsstegt pulled lamb curry. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det en lammekølle med stor muskelfylde og en fyldig smag. Køllen er en forholdsvis fedtholdig udskæring med en del sener og bindevæv, som bliver supermør og saftig, når du langtidssteger den. Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Frank har mere end 25 års erfaring med fåreavl, og hans får og lam går ude det meste af året. Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/ krt
PakkestrCa. 2,3 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.