Newzealandsk udbenet lammekølle

Newzealandsk udbenet lammekølle


Varenummer: 6775521 STK
Den udbenede lammekølle er nem at skære i smukke skiver. Fyldt med urter og fars får den et flot snit. Den udbenede lammekølle består af flere muskler. Både nøgleben og skankben er fjernet. Det er en fedtholdig udskæring med lidt bindevæv og sener. Det giver masser af skøn smag og fast kød, der bliver ekstra lækkert og saftigt ved langtidstilberedning. Newzealandske lam går på græs det meste af året og slagtes tidligt. Det giver forholdsvis fedtfattigt kød med en god muskelfylde og en mild og dejlig smag. Newzealandske lam lever af græs stort set hele deres liv og slagtes, når de er ca. 5-6 måneder gamle.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 kg/krt
Pakkestr1,0-1,5 kg/stk
Opr. landNew Zealand
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.