Irsk lammekølle

Irsk lammekølle


Varenummer: 6574001 STK
En helstegt lammekølle ser imponerende ud, men i virkeligheden kan den stå og passe sig selv i ovnen, mens du bruger tiden på at kæle for tilbehøret. De irske lam går frit udendørs det meste af deres liv og bruger deres ben flittigt. Det giver en lammekølle med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Lammekøllen er en fedtholdig udskæring med en del bindevæv, som egner sig godt til langtidsstegning. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/krt
Pakkestr2,5-3 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.