Irsk lammekølle u/nøgleben

Irsk lammekølle u/nøgleben


Varenummer: 6574201 KRT
De irske lam går frit udendørs det meste af deres liv og bruger deres ben flittigt. Det giver en lammekølle med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Lammekøllen er en fedtholdig udskæring med en del bindevæv, som egner sig godt til langtidsstegning. Her har vi fjernet nøglebenet, så det er nemt at skære pæne skiver af køllen. Irland kaldes ikke for ingenting ’Den grønne ø’. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag.  Det er Irlands største lammekødsproducent og specialist, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 stk/krt
Pakkestr2-3 kg/stk
Opr. landIrland
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.