Irsk lammekølle udbenet m/skank
Den udbenede, irske lammekølle er en nem og fyldig smagsoplevelse, når den rulles om urter eller fars. De irske lam går frit udendørs det meste af deres liv og bruger deres ben flittigt. Det giver en lammekølle med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Lammekøllen er en fedtholdig udskæring med en del bindevæv, som egner sig godt til langtidsstegning. Her har vi udbenet den, så den er nem at farsere eller krydre med urter eller rub. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder. Det er Irlands største lammekødsproducent, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu. Irish Country Meats er specialister i lammekød og henter lammene direkte hos de små avlere, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
| .jpg) |
|
Colli | 20 kg/krt |
|
Pakkestr | 2,5 kg/stk |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|