Økologisk dansk lammekølle

Økologisk dansk lammekølle


Varenummer: 6474001 KRT
Den økologiske, danske lammekølle har al den saft og kraft, som overhovedet kan proppes ind i et lammebaglår. Selv i et lille stykke er der stor smag, og derfor rækker lammekøllen nemt til mange gæster. De økologiske lam vokser langsomt og får masser af motion, fordi de går ude og græsser det meste af deres liv. Det giver mørt og saftigt kød med en fyldig smag og et lavere fedtindhold. Lammekøllen en af de mere fedtholdige udskæringer med en del sener og bindevæv og masser af smag, så den egner sig særligt godt til langtidsstegning. Fælles for de økologiske lam er, at de græsser på økologiske marsk- eller engområder størstedelen af deres liv. Her har de plads til at lege og løbe omkring, så de opbygger stærke muskler og knogler. I vintermånederne kommer fårene på stald, hvor de har god plads og halm at rode i. De fodres med økologisk grovfoder, hvoraf mindst 60% kommer fra fåreavlerens egne marker. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli4-5 stk/krt
Pakkestr2,5-3,5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.