De irske lam går frit udendørs det meste af deres liv. Det giver kød med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Det irske lammekød i tern er afpudset og lige klar til gryden, wokken eller grillen. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
| .jpg) |
|
Colli | 10 pk/krt |
|
Pakkestr | 1 kg/pk |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|