Irsk lammekød 2, til at hakke
Du kan selv hakke det irske lammekød så groft, som din ret kræver det. Brug fx det hakkede kød til krydrede lammefrikadeller, köfte lammekebab på spyd, eller hvad med en Sheperd’s Pie med lam? Det irske lammekød er smagsrigt og giver en saftig fars, når du hakker det. Kødet kommer i mindre stykker, som nemt kan gå i kødhakkeren. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder. Det er Irlands største lammekødsproducent, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu. Irish Country Meats er specialister i lammekød og henter lammene direkte hos de små avlere, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
| .jpg) |
|
Colli | 4 pk/krt |
|
Pakkestr | 5 kg/pk |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|