Irsk lammekød 2, til at hakke

Irsk lammekød 2, til at hakke


Varenummer: 6566001 KRT
Du kan selv hakke det irske lammekød så groft, som din ret kræver det. Brug fx det hakkede kød til krydrede lammefrikadeller, köfte lammekebab på spyd, eller hvad med en Sheperd’s Pie med lam? Det irske lammekød er smagsrigt og giver en saftig fars, når du hakker det. Kødet kommer i mindre stykker, som nemt kan gå i kødhakkeren. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder. Det er Irlands største lammekødsproducent, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu. Irish Country Meats er specialister i lammekød og henter lammene direkte hos de små avlere, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 pk/krt
Pakkestr5 kg/pk
Opr. landIrland
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.