Dansk lammehjerte

Dansk lammehjerte


Varenummer: 6851521 PK
Lammehjerter giver masser af fyldig smag til en lammeragout og er også en lækre som frontfigurer i en simreret.  Hjerter er modsat anden indmad en muskel og ikke en kirtel. Lammehjerter fra Vadehavet er faste, magre og fyldt med smag.  De saltholdige urter fra Vadehavets strandenge giver kødet en lækker, krydret, let salt smag. De græssende får er med til at holde Vadehavsmarskens økosystem i balance ved at holde vegetationen nede, så der er gode ynglevilkår for marskens rige insekt- og fugleliv. Lammene fra Vadehavet boltrer sig på marskens strandenge det meste af året. Her guffer de saltholdige urter og græsser, som giver kødet dets helt særlige, krydrede smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr175.225gr/stk 1 kg/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.