Vibygård lammehals

Vibygård lammehals


Varenummer: 6685001 KRT
Lammehalsen fra Vibygårdlam er fyldt med saft og kraft, som bare venter på at komme ned i din gryderet.  Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og et lavt fedtindhold.  Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Om foråret græsser lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse og bliver klippet. Her har de masser af halm og strøelse at buldre rundt i og fodres primært med hvidkløverwrap, der er godt for fårenes drøvtyggermaver. Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli15 stk/krt
Pakkestr2-3 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.