Newzealandsk lammefilet

Newzealandsk lammefilet


Varenummer: 6772021 KRT
Lammefileten er noget af det møreste og mest delikate kød på lammet, og så skal det bare have et øjeblik på grillen eller panden.  Lammefileten skæres af ryggen. Kødet er magert og ekstremt mørt med en meget delikat smag.  Newzealandske lam går på græs det meste af året og slagtes tidligt. Det giver forholdsvis fedtfattigt kød med en god muskelfylde og en mild og dejlig smag.  New Zealand er et land med stolte fåreavlstraditioner, der har eksporteret lammekød i mere end 130 år. I dag er der op mod 30 millioner får i landet, og de newzealandske fåreavlere arbejder med store bedrifter efter højeffektive, moderne metoder.  I New Zealands storslåede natur kan fårene boltre sig på frodige græsgange det meste af året. Newzealandske lam lever af græs stort set hele deres liv og slagtes, når de er ca. 5-6 måneder gamle.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 kg/krt
Pakkestr0,6-0,7 kg/pk - 2-4 stk/pk
Opr. landNew Zealand
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.