Vibygård lammebryst uden ben

Vibygård lammebryst uden ben


Varenummer: 6684101 KRT
Lammebryst er en af de mere fedtholdige udskæringer på lammet med en god, fyldig smag. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og et forholdsvist lavt fedtindhold.  Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland og har mere end 25 års erfaring med fåreavl. Om foråret græsser lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse og bliver klippet. Her har de masser af halm og strøelse at buldre rundt i og fodres primært med hvidkløverwrap, der er godt for fårenes drøvtyggermaver. Lammene bliver slagtet i mindre hold som stresser dem mindst muligt.  Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
ColliCa. 20 kg/krt
Pakkestr1-1,5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.