Lammebrisler

Lammebrisler


Varenummer: 6553521 KRT
Lammebrisler er noget mindre end kalvebrisler og noget mere kødfulde med en mild lammesmag.  Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag.   Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag.  Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder. Det er Irlands største lammekødsproducent, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu. Irish Country Meats er specialister i lammekød og henter lammene direkte hos de små avlere, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 pk/krt
PakkestrCa. 0,5 kg/pk
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.