Udbenet Vibygård lammebov med skank

Udbenet Vibygård lammebov med skank


Varenummer: 6682101 STK
Den lille, lækre lammebov fra Vibygård er perfekt til langtidsstegning. Det gør heller ikke noget, at både dyrevelfærd og bæredygtighed er en vigtig del af Vibygårds fåreavl. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og en fyldig smag.  Om foråret græsser de små, nye lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse og bliver klippet. Her har de masser af halm og strøelse at buldre rundt i og fodres primært med hvidkløverwrap, der er godt for fårenes drøvtyggermaver. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt.  Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,5-2 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.