Kødet på lammeboven er fast, saftigt og fyldt med smag og egner sig rigtigt godt til langtidstilberedning. De irske lam går frit udendørs det meste af deres liv. Det giver kød med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Det irske klima er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder. Det er Irlands største lammekødsproducent, Irish Country Meats, som står for slagtning, opskæring, pakning og forsendelse af hele lam og lammeudskæringer til Kalu.
| .jpg) |
|
Colli | 10 stk/krt |
|
Pakkestr | 1,5-2,0 kg/stk |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|
|