Vibygård lammebov m/ben

Vibygård lammebov m/ben


Varenummer: 6680001 STK
Den lille, lækre lammebov fra Vibygård er perfekt til langtidsstegning. Det gør heller ikke noget, at både dyrevelfærd og bæredygtighed er en vigtig del af Vibygårds fåreavl. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og en fyldig smag. Lammeboven fra Vibygård er mør og saftig med et forholdsvist lavt fedtindhold, fordi lammene spæner omkring udendørs og bruger deres bovmuskler næsten hele livet. Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Frank har mere end 25 års erfaring med fåreavl, og hans får og lam går ude det meste af året. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt.  Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/krt
Pakkestr2 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.