Helt dansk økologisk lam

Helt dansk økologisk lam


Varenummer: 6470101 STK
Økologisk lam er mørt og saftigt kød fyldt med smag, der er produceret med respekt for dyrevelfærd og bæredygtighed. De økologiske lam vokser langsomt og får masser af motion, fordi de går ude og græsser det meste af deres liv. Det giver mørt og saftigt kød med en fyldig smag og et relativt lavt fedtindhold. Kalus økologiske lam kommer blandt andet fra Grantoftegård ved Ballerup og fra Havervadgård ved Vadehavet, afhængigt af hvornår de forskellige gårde har lam klar til slagtning. Fælles for de økologiske lam er, at de græsser på økologiske marsk- eller engområder størstedelen af deres liv. Her har de plads til at lege og løbe omkring, så de opbygger stærke muskler og knogler. I vintermånederne kommer fårene på stald, hvor de har god plads og halm at rode i. De fodres med økologisk grovfoder, hvoraf mindst 60% kommer fra fåreavlerens egne marker. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Pakkestr18-25 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.