Kyllingeunderlår

Kyllingeunderlår


Varenummer: 1029001 KRT
Med de franske kyllingeunderlår kan der laves lækre stegeretter serveret med  årstidens sæsonvarer. Lårene er fra en fransk Klasse A-industrikylling, som opdrættes af Guillet i Nordvestfrankrig. Klasse A-mærket er et bevis for, at kyllingerne opdrættes i kyllingehuse med særligt god plads til hver fugl, dels i forhold til hvad andre franske industrikyllinger har at boltre sig på, men i særdeleshed i forhold til deres danske artsfæller. Det betyder, at kyllingerne har mulighed for at udvikle en sund muskulatur – og dermed lækrere kød. Kyllingerne lever af majskorn og kraftfoder og slagtes efter 42 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 pk/krt
Pakkestr100-120 gr/stk - 25 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.