Kyllingeoverlår u/skind u/ben

Kyllingeoverlår u/skind u/ben


Varenummer: 1024101 KRT
Med de franske kyllingeoverlår med skind og uden ben kan der laves retter, hvor overlårene fyldes med fyld efter årstidens sæsonvarer. Lårene er fra en fransk Klasse A-industrikylling, som opdrættes af Guillet i Nordvestfrankrig. Klasse A-mærket er et bevis for, at kyllingerne opdrættes i kyllingehuse med særligt god plads til hver fugl, dels i forhold til hvad andre franske industrikyllinger har at boltre sig på, men i særdeleshed i forhold til deres danske artsfæller. Det betyder, at kyllingerne har mulighed for at udvikle en sund muskulatur – og dermed lækrere kød. Kyllingerne lever af majskorn og kraftfoder og slagtes efter 42 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 pk/krt
Pakkestr2,5 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.