Økologisk kyllingebryst

Økologisk kyllingebryst


Varenummer: 1209501 KRT
Den økologiske frilandskylling har god plads til livet udendørs. Det giver en sund muskulatur, og det kan smages. Brystfileten kommer uden skind, og det lyse kød er magert og fast i strukturen med en god, fyldig smag. Den økologiske frilandskylling opdrættes i kyndige hænder hos franske Bodin. I 1970’erne var Jean Bodin den første, der opdrættede økologisk fjerkræ i Frankrig. I dag er det hans sønner, der står for driften sammen med en række økologiske landmænd, der deler Bodins filosofi om kun at producere fødevarer, som de selv ville nyde at sætte tænderne i. Kyllingerne boltrer sig på store enge i Vendée-områdets milde kystklima. Her kan de nappe insekter og pikke korn, hvis de bliver trætte af deres 100 % økologiske foder af korn og frø fra Bodins egne marker og egen økologiske fodermølle. Når kyllingerne har vokset sig store og velsmagende i mindst 81 dage, bliver de slagtet på Bodins økologiske slagteri, der ligger midt mellem landmændene, så transporten højst varer en time.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr240-360 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.