Gult kyllingebryst, supreme

Gult kyllingebryst, supreme


Varenummer: 1010301 KRT
Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag. På supremeudskæringen af kyllingebrystet sidder vingebenet og skindet stadig på brystfileten. Kødet og skindet har den gule kyllings karakteristiske gyldne tone. Farven skyldes et bestemt gen hos racen, men fremhæves også af, at kyllingerne fodres med majs. Brystkødet er mørt, saftigt og delikat i smagen. Kyllingerne er luftkølede, ikke vandkølede efter slagtning, så kødet har ikke suget unødigt vand, og kyllingebrysterne skrumper ikke ind ved tilberedning.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli6 pk/krt
Pakkestr200-230 gr/stk - 5 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.