Økologisk kyllingebryst supreme

Økologisk kyllingebryst supreme


Varenummer: 1208601 KRT
De økologiske frilandskyllinger fra familiefirmaet Bodin i Vendée, Vestfrankrig færdes frit udenfor, så der er der ingen begrænsninger for hvor mange kyllinger der må være pr. m2. Indenfor må der være max. 10 kyllinger pr. m2 i kyllingehusene. Der må ikke være mere end 1100 stk. kyllinger pr. flok. De har adgang til det fri og kan gå ind i opstillede kyllingehuse og finde mad, læ, vand og skygge. Der er strøelse i husene og udenfor er der jord og grus.  Kyllingerne skal have adgang til økologisk grovfoder og finder også selv føde i naturen.   Levetid: 81 dage  Der bruges ikke antibiotika forebyggende. Kun ved to sygdomme bruges der antibiotika som sidste udvej for behandling.  Transporttid fra opdrætter til slagteri er meget kort, da kyllingerne slagtes i Saint Hermine som ligger max. 1 times kørsel fra producenterne. Uddannelse af chauffører er obligatorisk.  3 gange årligt kontrolleres alle kyllinger af den uafhængige organisation ECOCERT.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr230-280 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.