Gul kyllingefilet u/skind
Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag. Brystfileten er uden skind. Kødet har den gule kyllings karakteristiske gyldne tone. Farven skyldes et bestemt gen hos racen, men fremhæves også af, at kyllingerne fodres med majs. Brystkødet er mørt, saftigt og delikat i smagen. Kyllingerne er luftkølede efter slagtning, så kyllingebrysterne skrumper ikke ind ved tilberedning. SNV i Normandiet er specialister i at opdrætte og slagte de gule kyllinger. Racen er langsomtvoksende, så de udvikler en sund muskulatur og stor smag. Kyllingerne går i store stalde, hvor de kan skrabe i strøelse på gulvet og har langt mere plads end konventionelle industrikyllinger. Kyllingerne lever af 100 % vegetabilsk foder, der primært består af majs, men også af korn og kraftfoder. Kyllingerne slagtes, når de er 45 dage gamle.
| .jpg) |
|
Colli | 6 pk/krt |
|
Pakkestr | 125 gr/stk - 2 stk/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | FILM |
|
Opbevaring | KØL |
|
|