Røget kylling

Røget kylling


Varenummer: 1002301 KRT
Den røgede kylling er lige klar til at spise – så bliver det ikke meget nemmere at servere en lækker frokost, forret eller hovedret.  Kyllingen er saltet og derefter røget på bøgetræsflis. Det bevarer kødets saft og kraft, samtidig med at kødet bliver mørt og får en svagt rosa farve med en mild røgsmag.  Den røgede kylling produceres og slagtes af fjerkræspecialisten SNV i Normandiet, hvor fjerkræ er et fast indslag i det normanniske køkken. Røgningen har traditionelt været brugt til at konservere det sarte kyllingekød, men bruges i dag som en delikat smagsgiver.  Kyllingerne lever af 100 % vegetabilsk foder og slagtes efter 37-42 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/krt
Pakkestr1,0-1,3 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.