Økologisk Loué kylling

Økologisk Loué kylling


Varenummer: 1202501 KRT
Den økologiske kylling fra Loué får masser af motion, og det kan smages. Kødet er saftigt med en fast struktur og fyldig kødsmag. Den langsomtvoksende kylling har stærke ben og en sund, kraftig muskulatur, fordi den har fået lov til at boltre sig i det fri. I Sarthedepartementet i det nordlige Loireområde opdrætter fjerkræspecialisten Loué de lækre, økologiske frilandskyllinger. De små, dunede kyllinger går først i store stalde med halm, de kan putte sig i. Når fjerdragten efter 28 dage er blevet kraftig nok til, at de ikke fryser, bliver de lukket ud på åbne græsmarker, hvor de går helt frit uden indhegning. Her kan de skrabe i jorden og hapse insekter lige så tosset, de vil. Deres øvrige foder er vegetabilsk og består primært af korn, som er mindst 90 % økologisk og 100% GMO-frit. Efter 84 dage slagtes kyllingerne. Lufttørring efter slagtningen gør, at kødet ikke svinder ved tilberedning. Kyllingerne er mærket med AB Agriculture Biologique, som svarer til det danske økomærke.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,5-1,8 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.