Økologisk kylling

Økologisk kylling


Varenummer: 1208501 KRT
Den økologiske frilandskylling fra Bodin er det særdeles velsmagende resultat af høje øko-ambitioner og kyndigt håndværk.  Den økologiske frilandskylling har god plads til at drøne omkring og flapse med vingerne udendørs. Det giver stærke ben og en sund muskulatur, og det kan smages.  Kødet er magert og fast i strukturen med en god, fyldig smag. Både lår og vinger er mørkere i farven end det delikate brystkød.  Den økologiske kylling opdrættes i kyndige hænder hos franske Bodin, der sammen med en række økologiske landmænd, der deler Bodins filosofi om kun at producere fødevarer, som de selv ville nyde at sætte tænderne i. Levetid: 81 dage. Slagteriet ligger mindre end 1 times kørsel fra opdrætterne.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,5-1,8 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.