Økologisk gul kylling Picoreur

Økologisk gul kylling Picoreur


Varenummer: 1208201 KRT
Den gule kylling er en klassiker i det franske landkøkken. Her er den i en økologisk variant fra øko-fjerkræsspecialisten Bodin.  Den økologiske, gule kylling har en fast struktur, en fyldig kødsmag og masser af saft og kraft.   Kødets og skindets gyldne farve, der skyldes et bestemt gen hos den gule kyllingerace, har gjort den eftertragtet i især det sydfranske køkken. I Vendée-området syd for Bretagne har Bodin samlet en række økologiske avlere, der vil gå langt for at få bæredygtigt landbrug, dyrevelfærd og velsmag til at gå op i en højere enhed – ofte meget længere, end hvad der kræves af økologisk fjerkræopdræt. De økologiske, gule kyllinger boltrer sig på åbne græsmarker i mindst 81 dage. De bliver fodret med 100 % økologisk foder fra Bodins egne marker og fodermølle og slagtet på Bodins eget, 100 % økologiske slagteri, der ligger midt mellem avlerne, for at kyllingerne skal tilbringe så kort tid som muligt i transportbilen.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,3-1,5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.