Økologisk gul kylling Picoreur
Den gule kylling er en klassiker i det franske landkøkken. Her er den i en økologisk variant fra øko-fjerkræsspecialisten Bodin. Den økologiske, gule kylling har en fast struktur, en fyldig kødsmag og masser af saft og kraft. Kødets og skindets gyldne farve, der skyldes et bestemt gen hos den gule kyllingerace, har gjort den eftertragtet i især det sydfranske køkken. I Vendée-området syd for Bretagne har Bodin samlet en række økologiske avlere, der vil gå langt for at få bæredygtigt landbrug, dyrevelfærd og velsmag til at gå op i en højere enhed – ofte meget længere, end hvad der kræves af økologisk fjerkræopdræt. De økologiske, gule kyllinger boltrer sig på åbne græsmarker i mindst 81 dage. De bliver fodret med 100 % økologisk foder fra Bodins egne marker og fodermølle og slagtet på Bodins eget, 100 % økologiske slagteri, der ligger midt mellem avlerne, for at kyllingerne skal tilbringe så kort tid som muligt i transportbilen.
| .jpg)  |
|
Colli | 4 stk/krt |
|
Pakkestr | 1,3-1,5 kg/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | GASPAKKET |
|
Opbevaring | KØL |
|
|