Fritgående kylling Natur og Respekt
Med Natur og Respekt-kyllingen får du en fritgående kylling, der er produceret med respekt for dyret og respekt for forbrugeren (og forbrugerens pengepung). Kødet er mørt og saftigt med en fast struktur. Smagen er fyldig, men mildere end i andet fransk fritgående fjerkræ. Natur og Respekt-kyllingen er kødfuld med veludviklede muskler, fordi den har spankuleret omkring i det fri. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Natur og Respekt-kyllingerne er en krydsning, der forener den langsomtvoksende Label Rouge-kyllings stærke ben og sunde muskulatur med den hurtigtvoksende, konventionelle kyllings kødfylde. Resultatet er lækkert kød, der er godt både for samvittigheden og for pengepungen. Kyllingerne slagtes efter 56 dage.
| .jpg) |
|
Colli | 4 stk/krt |
|
Pakkestr | 1,4-1,6 kg/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | KØL |
|
|