Gul kylling

Gul kylling


Varenummer: 1200501 KRT
Den gule kylling er blevet sat på middagsbordet i de sydfranske landkøkkener i generationer. Det er en særlig race, som er kendt for sin karakteristiske gule farve og sit saftige kød. Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Kødets og skindets gyldne farve skyldes et bestemt gen hos racen og forstærkes af, at kyllingerne primært fodres med majs. SNV i Normandiet er specialister i at opdrætte og slagte de gule kyllinger. Racen er langsomtvoksende, så de udvikler stærke ben og stor smag. Kyllingerne går i store stalde, hvor de kan skrabe i strøelse på gulvet og har langt mere plads end industrikyllinger. Kyllingerne lever af 100 % vegetabilsk foder, der primært består af majs, men også af korn og kraftfoder. Kyllingerne slagtes, når de er 45 dage gamle.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,2-1,4 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.