Gul kylling

Næringsindhold pr. 100 g
Den gule kylling er blevet sat på middagsbordet i de sydfranske landkøkkener i generationer. Det er en særlig race, som er kendt for sin karakteristiske gule farve og sit saftige kød. Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Kødets og skindets gyldne farve skyldes et bestemt gen hos racen og forstærkes af, at kyllingerne primært fodres med majs.
Varenummer:1200503 KRT
DKK 435,00 pr. krt
Specifikationer
Colli
4 stk/krt
Pakkestr
1,3 kg/stk
Opr. land
Frankrig
Pakning
GASPAKKET
Opbevaring
KØL
Næringsindhold pr. 100 g

Ingredienser Kyllingekød, ben og -skind
Energi152 Kilokalorier / 635 Kilojoule
Fedt8,7 Gram
Heraf mættede fedtsyrer2,5 Gram
Kulhydrater0 Gram
Heraf sukkerarter0 Gram
Protein18,7 Gram
Salt0 Gram