Gul kylling

Gul kylling


Varenummer: 1200503 KRT
Den gule kylling er blevet sat på middagsbordet i de sydfranske landkøkkener i generationer. Det er en særlig race, som er kendt for sin karakteristiske gule farve og sit saftige kød. Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Kødets og skindets gyldne farve skyldes et bestemt gen hos racen og forstærkes af, at kyllingerne primært fodres med majs.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,3 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.