Økologisk kylling Picoreur

Økologisk kylling Picoreur


Varenummer: 1209401 KRT
Den økologiske frilandskylling har god plads til at drøne omkring og flapse med vingerne udendørs. Det giver stærke ben og en sund muskulatur, og det kan smages. Kødet er magert og fast i strukturen med en god, fyldig smag. Både lår og vinger er mørkere i farven end det delikate brystkød. Den økologiske kylling opdrættes i kyndige hænder hos franske Bodin. I 1970’erne var Jean Bodin en af pionererne inden for økologisk fjerkræproduktion i Frankrig. I dag er det hans sønner, der står for driften sammen med en række økologiske landmænd. Kyllingerne boltrer sig på store enge i Vendée-områdets milde kystklima. Her kan de nappe insekter og pikke korn, hvis de bliver trætte af deres 100 % økologiske foder af korn og frø fra Bodins egne marker og egen økologiske fodermølle. Når kyllingerne har vokset sig store og velsmagende i mindst 81 dage, bliver de slagtet på Bodins økologiske slagteri, der ligger midt mellem landmændene, så transporten højst varer en time.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr1,3-1,7 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.