Frilandskylling Bocager

Frilandskylling Bocager


Varenummer: 1204001 KRT
Den franske frilandskylling Bocager lever i min. 81 dage i Maine, som er et område i det nordvestlige Frankrig, der er karakteriseret af landskab med enge med levende hegn og træer. Det er et tempereret klima, der er ideelt til opdræt af frilandsfjerkræ. Den lever med god plads; 11 kyllinger pr. m2 og spiser GMO frit foder. Bocager kyllingen er opdrættet ud fra de 5 Label Rouge principper: opdræt, opdrætsmetoder for frilands- og fritgående fjerkræ, 100 % plantebaseret foder, længere levetid og sikre hygiejne- og sundhedsstandarder. Frilandskyllingen er effilé, hvilket betyder at den bliver leveret med fødder, hoved og hals. Lever, krås, hjerte og lunger bliver bevaret, det er kun indvoldene, der nænsomt bliver fjernet.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,8-2 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.