Kylling

Kylling


Varenummer: 1006101 STK
Denne kødfulde, franske landkylling er “prêt à cuire” – eller på godt dansk: grydeklar.  Den hele kylling kommer uden indmad – lige klar til gryden eller ovnen. Både lår- og brystkød er mørt og saftigt med en mild smag. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning. Kødet har derfor ikke suget unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning.  Denne landkylling er en fransk Klasse A-industrikylling, som opdrættes af Guillet i Nordvestfrankrig. Klasse A-mærket er et bevis for, at kyllingerne opdrættes i kyllingehuse med særligt god plads til hver fugl, dels i forhold til hvad andre franske industrikyllinger har at boltre sig på, men i særdeleshed i forhold til deres danske artsfæller. Det betyder, at kyllingerne har mulighed for at udvikle en sund muskulatur – og dermed lækrere kød.  Kyllingerne lever af majskorn og kraftfoder og slagtes efter 42 dage.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli8 stk/krt
Pakkestr1,5+ kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.